Over ons

Hartjes Vlees B.V. / Orangetop B.V.

OrangeTop is het productlabel van Hartjes Meat Processing, al meer dan 50 jaar expert op het gebied van productie en export van hoogwaardige vleesproducten.


Sinds het ontstaan van het merk OrangeTop in 2014 is het aantal producten en productgroepen uitgebreid en deze worden voortdurend verbeterd. Lees hier onder meer over onze historie van Hartjes Meat Processing en OrangeTop.


Bekijk onze historie

Productie voor snack- en vleeswarenindustrie

Om producten van een gegarandeerde kwaliteit te kunnen leveren, heeft procesoptimalisatie bij Hartjes Meat Processing alle aandacht. Hartjes staat voor een hoge leverbetrouwbaarheid en een scherpe prijsstelling. Of het nu gaat om reepjesvlees, halffabricaten of hulpgrondstoffen met standaard specificaties of compleet maatwerk, Hartjes is de aangewezen partij voor het leveren van verse en bevroren producten voor zowel de snack- als de vleeswarenindustrie.

Maatwerk & Co-makership

Ook als het gaat om maatwerk co-makership zijn samenwerking en regievoering belangrijke succesfactoren. Deze maken Hartjes tot een veelgekozen partner. Wij leveren vleesproducten op maat aan verschillende productiebedrijven. Daarnaast zijn we leverancier voor inkooporganisaties, groothandels (horeca en slagers), de institutionele markt en supermarkten.

Export van bevroren 
en gepekelde producten

Onder de merknaam OrangeTop produceert Hartjes een breed assortiment bevroren en gepekelde producten, onder eigen merk of private label. Deze producten worden wereldwijd gedistribueerd.

1968

Historie OrangeTop & Hartjes Meat Processing


Oprichting Hartjes Vlees B.V.

Opgericht door dhr. H. Hartjes. Diverse vleesactiviteiten voor de binnenlandse markt, vooral Business-to-Business.

1990

Bouw fabriek Spaanderstraat in Oss

Naast de bouw van de vleesverwerkingsfabriek aan de Spaanderstraat in Oss dient zich een nieuwe eigenaar aan.

Jaren '90

Industriële productie van reepjesvlees

Lange tijd is Hartjes Vlees B.V. marktleider op het gebied van reepjesvlees en shoarma, op industriële wijze geproduceerd.

2006

Overname door M. Mathijssen

Onder voortzetting van de bestaande activiteiten neemt M. Mathijssen eigendom van Hartjes Vlees B.V. over. 

2010

Uitbreiding exportactiviteiten

Met drie containers naar Angola breidt Hartjes Vlees B.V. haar wereldwijde export uit.

2011

Introductie merknaam OrangeTop, ontwikkeling gepekelde vleesproducten

Verdere uitbreiding van export onder de naam OrangeTop voor zowel diepvries als gepekelde vleesproducten.

Jaren '10

Verder succes met exportactiviteiten

Met vermindering van binnenlandse activiteiten komt er meer aandacht voor succesvolle export binnen Europa, maar ook wereldwijd naar Midden-Amerika, en het Midden- en Verre Oosten.

2020

Productontwikkeling binnenlandse markt

Na jarenlang Surinaamse gezouten vleesproducten onder private label voor diverse organisaties te hebben geproduceerd, is in 2020 het besluit genomen deze producten op de binnenlandse markt onder het merk Orangetop in eigen beheer te gaan bedienen.