Vleesproducten

Vleesproducten


Gepekeld vlees

Varkensvlees, rundvlees, schapenvlees of gevogelte

De Nederlandse verse vleesproducten van OrangeTop worden op een hygiënische wijze gepekeld en verpakt in emmers of vaten. Daarna worden de deksels verzegeld, dit om kwaliteit en lange houdbaarheid te garanderen. De vleesproducten kunnen worden geselecteerd uit diverse onderdelen van het varken, rund, schaap en kip. Ook een mix van verschillende vleesproducten per vat of emmer behoort tot de mogelijkheden. De vaten en emmers zijn in verschillende maten beschikbaar.

 

Diepgevroren vlees

Varkensvlees

Hartjes Meat Processing is volledig geoutilleerd voor het verwerken van varkensvleesonderdelen. De onderdelen kunnen in de bekende snitten worden geproduceerd en aangeboden. Het Nederlands IKB-goedgekeurd vlees wordt volgens eigen productspecificatie bij EEG-goedgekeurde bedrijven dagelijks vers ingekocht, verwerkt en verpakt. De op specificatie verwerkte en verpakte producten worden via de shockfreezer in korte tijd op de gewenste invriestemperatuur gebracht. Hierdoor is de kwaliteit optimaal gewaarborgd.


Rundvlees, schapenvlees en gevogelte

Hartjes Meat Processing koopt het vlees bij EEG-goedgekeurde bedrijven volgens eigen inkoopspecificatie in. Hierin worden de snitten en bacteriologische condities uitvoerig beschreven, waardoor de kwaliteit is gegarandeerd. Zowel bij rundvlees, schapenvlees en gevogelte is de tracking & tracing gewaarborgd.


Groenten, fruit en kruiden
Ons assortiment bestaat niet meer alleen uit vleesproducten. Ook groenten, fruit en kruiden zijn aan het aanbod toegevoegd. Vers, diepgevroren of in blik. Met als doel om een nog breder aanbod van producten voor onze klanten beschikbaar te stellen.