OrangeTop

OrangeTop


Hartjes Meat Processing is gespecialiseerd in de productie en export van Nederlandse vleesproducten. Onder de merknaam OrangeTop wordt een breed assortiment bevroren en gepekelde producten geproduceerd. Deze producten worden wereldwijd gedistribueerd. Het bedrijf, gevestigd in Oss (Nederland), heeft een moderne productielocatie en een uitgebreide opslagcapaciteit. Het brede assortiment wordt samengesteld uit vers geleverd vlees, afkomstig van varkens, runderen, schapen en gevogelte.

OrangeTop levert een breed scala aan vlees, groenten en fruitproducten aan klanten over de hele wereld. Het bedrijf is gevestigd in Oss, Nederland, en heeft een moderne productielocatie en ruime opslagcapaciteit.

 

Het merk OrangeTop staat voor:

  • Constante kwaliteit. Door eigentijdse innovatieve technologieën en scherpe controles voldoen de producten van OrangeTop aan alle eisen die gelden voor volksgezondheid en voedselveiligheid.

  • Een constante stroom van innovatieve producten,
    die voor elke specifieke markt worden ontwikkeld
    (tailor made).

  • Een uitgebreid netwerk van betrouwbare transporteurs.

  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Private label

Naast het OrangeTop-label, kan Hartjes Meat Processing ook in overleg met de opdrachtgever onder private label produceren. Samen met onze afnemers bepalen we de samenstelling en de inhoud van de dozen of vaten. Maatwerk dus.