Kwaliteit

Kwaliteit


De producten van OrangeTop worden van vers aangevoerd vlees geproduceerd. Dit resulteert wekelijks in circa 300 ton gereed product. Dit alles conform strenge hygiëne-eisen.
Het vlees wordt volgens eigen productspecificatie bij EEG-goedgekeurde bedrijven dagelijks vers ingekocht.
Dit maakt dat OrangeTop constante kwaliteit kan leveren.


Hartjes Meat Processing werkt volgens het HACCP-systeem (Hazard Analysis and Critical Control Point). Dit internationaal erkende systeem bestaat uit systematische en preventieve maatregelen. Hierdoor is de voedselveiligheid van ons vlees gewaarborgd. De medewerkers van Hartjes Meat Processing zijn opgeleid voor de bewaking van kwaliteit en hygiëne. In alle schakels van de productieketen vinden uitgebreide controles plaats. Onder andere ten aanzien van voer, transport en hygiëne. Door het bijhouden van logboeken, door alle deelnemers in de keten, kan de herkomst van het vlees worden getraceerd.

 

Kwaliteitsdienst

Hartjes Meat Processing heeft een eigen kwaliteitsdienst.
De kwaliteitsdienst beheert de kwaliteitssystemen en de daaruit voortvloeiende activiteiten, zoals het afnemen van een audit bij een nieuwe leverancier, het monitoren van bacteriologische gegevens van producten en de begeleiding van de productontwikkeling.

 

 

Controle groenten, fruit en kruiden

We hebben ons eigen BRC-certificaat en al onze leveranciers zijn ook gekwalificeerd met het IFS- of BRC-kwaliteitssysteem. Naast de certificering, bezoeken wij onze leveranciers om hun productieproces te controleren. Ook zijn al onze producten traceerbaar.